Tinerii Schimba Romania

Principiul sustinut de catre Asociatia Tinerii Schimba Romania este cel al competentei juste si al dezvoltarii pe criterii de performanta a valorilor intelectuale.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Romania mea

Credeti in puterea tinerilor de a schimba in bine tara in care traim?

Romania mea Vote_lcap0%Romania mea Vote_rcap 0% [ 0 ]
Romania mea Vote_lcap100%Romania mea Vote_rcap 100% [ 2 ]
Total voturi : 2

Sondaj inchis

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Romania mea Empty Romania mea la data de Lun Iul 20, 2009 9:40 pm

Admin

Admin
Admin
Sunt tânăr, şi mă consider chiar unul de perspectivă – şi ce dacă – pentru că ţara în care trăiesc nu îmi oferă nici o perspectivă, probabil aşa gândeşti şi tu şi alţii câţiva mi de tinerii din ziua de azi . Ar trebui să ma gândesc la viitorul care se deschide în calea mea, asta şi fac dar câte odată imi este temă să gândesc aşa departe pentru că este criză- dar să nu mă înţelegi greşit este criză de oamenii capabili care să conducă ţara asta, de oamenii care să se gândească la viitorul meu şi al tău nu doar la viitorul copiilor şi nepoţilor lor. Sunt în anul IV la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, în scurt timp o să-mi ridic diploma de economist, sunt foarte bucuros, dar pe de alta parte mă intreb ce o să fac cu ea pentru că actuala guvernare a pus un bir greu numit impozit forfetar pe întreprinderile din ţara asta şi pe zi ce trece tot mai multe îşi închid porţile. Probabil o să plec spre alte ţării, dar nu la Bruxelles-europarlamentar, pentru că tatăl meu nu este preşedintele României, tatăl meu este doar unul dintre miile de români care muncesc cinstit şi nu şi-a primit salariul de doua luni de zile. Mă gândesc la Italia sau Spania dar şi mai sigur nu ca economist, probabil o să îngroş rândurile zilierilor din construcţii, o să pun gresie şi faianţă şi o să ţin evidenţa sacilor de adeziv folosit pentru lipirea acestora pentru a nu ieşi străinii în pierdere – doar sunt economist.
Mai mult ca sigur mă considerii rautăcios, dar eu nu m-am născut răutăcios, ţara în care trăiesc şi oamenii care o conduc m-au făcut sa devin aşa, pentru că nu am siguranţa zilei de mâine, pentru că sunt nevoit să văd zi de zi cum se ceartă părinţii mei pentru că o să fie daţi afară de la servici ,pentru că oamenii pe care i-am votat să aibă grijă să nu se întâmple toate astea au doar grija afacerilor personale, influenţelor a luptei acerbe pentru putere şi să organizeze de 2 mai Ziua Tineretului.
Acesta este viitorul pe care care guvernanţii noştrii pot să ni-l ofere, tu ai de gând să stai cu mâinile în sân şi să fii pus în faţa faptului împlinit , eu sunt sigur ca şi tu şi eu putem face mult mai multe pentru viitorul nostru, pentru ţara în care trăim, pentru că ştim greutăţile şi nevoile care ne macină zi de zi . Cred în dorinţa mea de a schimba România, cred în capacitatea ta , cred în puterea şi ideile tinerilor, şi sunt convins ca suntem în stare să ne creionăm singuri viitorul..... viitor la care mulţi dintre noi nici nu au curajul să se gândească.
Am aşteptat 20 de ani nu mai avem încă 20 de pierdut, nu trebuie sa mai credem soluţiile miraculoase ale clasei politice actuale care lafel de miraculos precum apar lafel de miraculos dispar. Am văzut tinerii lor, tinerii partidelor politice sunt precum mai mari lor, stapâniţii de o dorinţă de nedescris pentru puterea unui stat care pe zi ce trece este secătuit de orice vlagă. Cred în tinerii ca mine, cred în tineri ca tine, cred că este timpul să arătăm clasei politice ce vrem cu adevărat, să le arătăm că suntem gata să luptăm pentru idealurile noastre,nu vrem o luptă precum aceea pe care o duc ei odată la patru ani vrem o luptă a ideilor şi a valorilor ......idei pe care politicienii noştri nu le au şi valorile pe care ei le-au pierdut de mult.

http://schimbaromania.forumgratuit.ro

2Romania mea Empty prea tare la data de Sam Aug 15, 2009 2:31 pm

sticlosu.bogdan


Admin
E din ce in ce mai rau insa tu vorbesti de bine
Promiti de fiecare data zile mai senine
Lumea e satula de atata ca&*t
Pe care tu l-ai mancat la fiecare mandat
Adica tu esti ala care ne-ngroapa de vii
Care ne fura si ultima sansa de a trai.
Esti doar un amator de viata buna ***
In rest, doar te doare in ***
Copiii se nasc fara nici un viitor
Deci domnule ministru, deputat sau senator
Cand tu apari mereu cu masca ta
La fel si tot de atatea ori iti doresc eu tie moartea.
Lacomia ta e mare pentru o tara in care
Trebuie sa furi ca sa iti iei mancare
Romaneste iti spun, daca este se compar
Ar trebui eliberati toti cei din penitenciar.

3Romania mea Empty Re: Romania mea la data de Lun Aug 17, 2009 2:41 am

Moftangiu


Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum