Tinerii Schimba Romania

Principiul sustinut de catre Asociatia Tinerii Schimba Romania este cel al competentei juste si al dezvoltarii pe criterii de performanta a valorilor intelectuale.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Despre tinerete si valoare

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Despre tinerete si valoare Empty Despre tinerete si valoare la data de Lun Aug 17, 2009 1:54 am

Moftangiu


Imi place entuziasmul si nu vreau sa-l demobolizez, asa ca urmatoarele observatii trebuie luate ca pe o contributie, nu ca pe niste critici.

Consider tineretea o stare de spirit, o gandire fara prejudecati, flexibila si argmenetata.
Nu toti tinerii sunt la fel cum nu toti "babalacii" sunt meschini, si atunci ca sa faca ceva coerent trebuie sa-si uneasca fortele cei care au aceeasi viziune despre obiective si metode.

Obiectivul trebuie sa fie promovarea valorilor prin crearea unui mediu de sanse egale, nu trebuie sa fie promovarea tinerilor.

Ar fi inechitabil sa dai la o parte un om valoros casa faci loc unui tanar mediocru, sa inlocuiesti un barbat cu o femeie doar ca sa indeplinesti o conditie de structura. Metoda a fost utilizata in organele de conducere din perioada comunista, pentru ca atunci nu se punea problema reprezentarii doctrinare. Ideologia era unica, si atunci sa recurs la reprezentativitatea pe criterii de sex, nivel de pregatire (muncitori, tarani si functionari), sau teritoriala.

Eu as desfinta organizatile de tineret si de femei din partidele politice, pentru ca ele sunt actiuni pe "linii moarte", sunt organizatii exclusiviste.
Problema tinerilor si a femeilor se rezolva impreuna cu adultii respectiv cu barbatii, prin dezbateri, nu prin atitudine confruntare.
Dintr-o echipa formata din persoane cu experienta si tineri entuziasti poate iesii o echipa mult mai buna decat una organizata pe criterii de varsta.

Daca la cele de mai sus aveti comentarii sunt gata sa le discutam.

2Despre tinerete si valoare Empty salut la data de Lun Aug 17, 2009 2:40 am

sticlosu.bogdan


Admin
incep prin a-ti ura bine ai venit.
tot ce am citit scris de tine pana acum mi-a placut..imi palce cum vezi lucrurile si lumea.si aici sunt de acord cu tine.un tanar de 20 de an chiar daca este geniu nu poate avea experienta unui om de valoare dar experimentat.noi nu ne dorim sa promovam neaparat tineretul..noi ne dorim sa promovam normalitatea...oamenii de valoare..oameni care au ceva de spus,care isi doresc ca lucrurile in tara asta sa se desfasoare intr-un mod absolut normal.atata timp kt politicul urmareste sa controleze toate organizatiile studentestisi ei dau legi sa le fie bine numai lor.....sunt de parere ca a sosit momentul sa spunem nu...nu va mai vrem...noi vrem altceva....tara are potential,atat ca resurse cat si oameni capabili sa conduca,numai ca ei ai moralitate si nu accepta sa colaboreze cu toti hotii,impostorii,incapabilii si sirul poate continua

3Despre tinerete si valoare Empty Re: Despre tinerete si valoare la data de Lun Aug 17, 2009 2:56 am

Moftangiu


incep prin a-ti ura bine ai venit.
...noi vrem altceva..
Multumesc de urare si bine v-am gasit.
Si eu urmaresc de mult timp sa declansez o forma organizata de promovare a reformelor.
Trebuie stabilit si ce vrem(ti) nu doar ca vrem altceva, si prin ce metode.
Eu nu sunt adept al schimbarii oamenilor prin actiunea celor de al SAR, motiv pentru care am criticat vehement sistemul electoral uninominal, pentru ca am consideat ca politica este o activitate de echipa si raspunderea trebuie sa fie solidara.
Pentru mine importante sunt reformele prin care sistemul trebuie sa fie facut functional sa performeze. Nu ma intereseaza cine implementeaza masurile, ma intereseaza sa o faca.

4Despre tinerete si valoare Empty :) la data de Lun Aug 17, 2009 3:06 am

sticlosu.bogdan


Admin
acest raspuns al tau se muleaza perfect conncursului desfasurat de noi prin care asteptam masuri pe care fiecare le considera necesare.

5Despre tinerete si valoare Empty Re: Despre tinerete si valoare la data de Lun Aug 17, 2009 4:00 am

Admin

Admin
Admin
Salut, daca vrei sa schimbi ceva in tara in care traim te primim cu bratele deschise in echipa noastra.

http://schimbaromania.forumgratuit.ro

6Despre tinerete si valoare Empty Re: Despre tinerete si valoare la data de Lun Aug 17, 2009 4:41 am

Moftangiu


Multumesc
Bineinteles ca vreau sa se schimbe multe si in special prin punctele esentiale.
Sa vedem daca avem opinii convergente.

1. Eu am ca prioritati amendamente la legea electorala prin care sa se reduca fraudele , pentru ca nu credc ca romanii voteaza asa cum se spune in sondajele de opinie si cum rezulta de la vot, si nu poti schimba clasa politica atata timp cat sistemul electoral e dominat si manipulat de cei de la putere.
2. Reforme care sa intareasca democratia , vin ca o consecinta a rezolvarii de la pct.1.

7Despre tinerete si valoare Empty Re: Despre tinerete si valoare la data de Lun Aug 17, 2009 5:09 am

sticlosu.bogdan


Admin
atata timp kt lumea nu mai iese la vot,se practica turismul electoral si furtul la greu...normal ca ies tot intre ei...trebuie sa ne gandim la anumite masuri aplicabile sa facem ordine.una dintre ele ar fi iesitul la vot masiv astfel turismul elctoral nu ar mai avea pondere mare si nu ar mai fi posbil furtul in halul asta...trebuie sa ne gandim,solutii exista

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum