Tinerii Schimba Romania

Principiul sustinut de catre Asociatia Tinerii Schimba Romania este cel al competentei juste si al dezvoltarii pe criterii de performanta a valorilor intelectuale.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

O republica in pragul colapsului !!!!!!!!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1O republica in pragul colapsului !!!!!!!! Empty O republica in pragul colapsului !!!!!!!! la data de Sam Aug 15, 2009 10:37 pm

Admin

Admin
Admin
Am ajuns la capatul sacului, guvernul daca ar putea ne-ar spune ca avem crestere economica dar nu mai pot sa ascunda adevarul, Romania nu mai este repulica noastra a cetatenilor cinstiti si onesti este a unor grupuri de interese, care conduc dupa cum le dicteaza propriul buzunar. Ministrul Tineretului si Sportului beneficiaza de o reesalonare a datoriei de 5,5 milioane de euro pe care o are una din firmele domniei sale la bugetul de stat, oare cu bani acestia pe care ei iau pierdut din pix nu puteau fi folositi pentru stimularea investitiei. Eu daca nu imi platesc impozitul astia vin si ma dau afara din casa, ministrului i sterg o datorie de 5,5 milioane de euro. Cate fapte de genul acesta nu mai sunt si noi nu le stim, cat de mare este jaful din banul public , va intreb, in ce tara traim fratilor ?

http://schimbaromania.forumgratuit.ro

2O republica in pragul colapsului !!!!!!!! Empty pacat la data de Dum Aug 16, 2009 10:53 pm

sticlosu.bogdan


Admin
aceasta doamna care a fost pusa ministru la acest minsiter a fost numita dupa un intreg scandal.predecesoara ei(Ridzi) si dat demisia dupa un mare scandal si acum este anchetata.dar al nostru prim-minsitru a considerat ca trebuie sa ne ofere o lectie de moralitate si a numit-o pe Placinta...o persoana "curata ca lacrima"....jenant domnule prim-ministru
dar aore aceste 2 doamne stiu ca la deva, scoala de gimnastica este in paragina si sta sa se inchida?acel centru care a oferit atatea succese mondiale, care a fost probabil cel mai bun ambasador al nostru, cel care ne-a dat-o pe Nadia Comaneci, si cel care ne-a bucurat pe noi de atatea ori este in stadiul de a se inchide....OARE ACESTE 2 DOAMNE STIU?

3O republica in pragul colapsului !!!!!!!! Empty Pe ei fratilor la data de Lun Aug 17, 2009 4:26 am

Claudiu


Vizitator
Trebuie o revolutie a tinerilor cu idei, o revolutie a programelor ,proiectelor care sa scoata tara asta din criza. Ca astia care o conduc nu au idei nici ei nu stiu ce cauta pe acolo.

De mult astept sa vad pe cine care ia atitudine la tampeniile si aberatiile astura, care sa uneasca toti tinerii din tara asta.

Ba , trebuie sa ne trezim e vorba de viitorul nostru, pe politicieni i doare in cod de viitorul nostru au grija doar de al lor, al copiilor lor.
Bravo, Bravo , pe ei fratilor .............

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum